Skip to content

Klar for lønn og HR på Avtalegiro med Payroll og Dottie?

Martin Egerhei 18.apr.2024 10:52:11

Optimistisk? Tja.


Payroll utgjør et solid fundament for lønnsproduksjonen. Faktisk er det så effektivt at vi med stor sikkerhet kan forutsi kostnadene på forhånd.

Når de ansatte fører timene sine i Calendar og sender utlegg gjennom Expense, er det meste allerede på plass før lønnskjøringen starter.
Men vi stopper ikke der. Ved å integrere Payroll med HR-systemet Dottie, nærmer vi oss en helautomatisk lønnsprosess. Med Dottie kan den ansatte enkelt endre bankkontoinformasjon og personopplysninger. Lederne kan håndtere lønnsoppgjør og administrere all dokumentasjon om de ansatte. Dette sparer tid for oss og reduserer kostnader for dere!

 

- Er det et aber og hvordan kan dere være sikre på dette?


Kompleksiteten i lønnskjøringer varierer, og det er ingen hemmelighet. Likevel har vi førstehåndserfaring med Payroll og ulike kundebehov, og har sett synergiene i systemene. Vi er derfor trygge på at dette gir dere effektivitet og sikkerhet. Det er med andre ord ingen bakside, kun fordeler så langt vi kan se 👀

- Blir ikke dette mye styr for den ansatte?

Det her mye av magien ligger, den ansatte trenger kun å forholde seg til én app på telefonen, hvor timeføring, utlegg og lønnslipper er samlet. Senere i 2024 vil også HR-systemet Dottie bli integrert i samme applikasjon. Da vil også nyheter, personalhåndbok og annen relevant informasjon være enkelt tilgjengelig på én og samme plass!

- Med all denne fantastiske automatiseringen, hvordan blir vi som kunde ivaretatt ved spørsmål. ol.?

Vi er opptatt av at alle våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt, dere vil derfor få en kompetent kontaktperson som vil være tilgjengelig ved behov.

- Er det en risiko for at effektiviteten går på akkord med kvaliteten?

Som kunde hos oss skal dere aldri være i tvil om at arbeidet som gjøres er av høyeste kvalitet. Vi sikrer dette gjennom gode rutiner og høy kompetanse. Lønn er jo tross alt et av de viktigste feltene, så det skulle bare mangle!

Så da gjenstår bare spørsmålet; Er dere klare til å sette opp avtalegiroen og ta del i reisen mot en sømløs lønnsprossess?