Skip to content

Om oss

Vi ble stiftet i 2017 med et mål  - bruke skybaserte tjenester til å skape de mest effektive kundeforholdene. 
De nye skytjenestene gjør det lettere for alle parter og finne en optimal arbeidsflyt. Noen ganger er vi bare kontrollere, andre ganger er vi en del av bedriften og langt inne i daglige rutiner.
Vår erfaring spesielt med kunder innen varehandel, avansert finans og entreprenører gjør at vi har et stort spenn på forståelse av bedrifter og utfører oppgaver som bokføring, godkjenning, utbetaling, matching av varemottak, prosjektregnskap, lønn, HR, årsregnskap og alt rundt rapportering og rådgivning. 
 
Vi skal være dynamiske og du skal kunne både vokse og nedskalere igjennom kundeforholdet.
Kanskje noen oppgaver passer best å ha internt i starten også sette de ut etterhvert? ja da skal vi hjelpe til å legge til rette for det. 
 
Vi er klare - prøv oss!
Cloud Controller_Januar_2024_LR00-149

Velkommen til Cloud Controller

I takt med samfunnets utvikling, utvikler også vi oss. Med skyløsninger går vi fra å være passive kontrollører til proaktive rådgivere, dedikert til din suksess. Vi prioriterer sterke kunderelasjoner, og tilbyr personlig støtte og åpen kommunikasjon hele veien.

Hos Cloud Controller er vår ekspertise Visma.net ERP,Payroll og Dottie. Topp moderne plattformer designet for sømløs digital drift. Skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, lover våre løsninger en papirløs og effektiv arbeidsflyt, og sikrer effektivitet i alle ledd.

Vær trygg på at som stolte medlemmer av Regnskap Norge, overholder vi strenge standarder for kvalitet og profesjonalitet, og garanterer fremragende service. Bli med oss på reisen mot en mer effektiv og styrket fremtid med Cloud Controller.