Skip to content

Lønn og HR

 
Mennskene er det viktigste vi har i våre bedrifter. Ta vare på de ansatte, sørg for å ha kontroll på både onboarding og offboarding. Full kontroll og digital signering av arbeidsavtaler, ansiennitet, barn og pårørende, lønn og lønnsjusteringer, sikkerhet og alle felles dokumenter som personalhåndbok, HMS rutiner, diverse instrukser osv. Sist, men ikke minst, sørg for at de ansatte har riktig lønn på riktig konto på riktig tidspunkt hver mnd.

Lønn og HR går hånd i hånd.

Helt fra oppstarten i 2017 har vi kun fokusert på lønnsystemet Payroll fra Visma. Alt vi har gjort har handlet om Payroll og det er derfor kult å se at nå skyter det virkelig fart. Utrolig mye har skjedd på den tiden og vi er enda større fan nå enn noen gang. 

Når vi i tillegg har fått Dottie HR på laget så falt alle brikkene på plass og vi har et fullverdig tilbud ut til alle dere kunder som ønsker å ha kontroll på alle interne HR rutiner samt ha en spiller som Cloud Controller med på laget for å sørge for at HR og lønn blir en suksess. 

Under kan du lese mer om Payroll og Dottie, siden løsningene er levende og du alltid er på siste versjon så har vi linket opp til Visma sine sider for informasjon. Alltid oppdatert!

Payroll logo

Payroll Smart fra Visma

For å være mest mulig effektiv i vår lønnskjøring så har vi valgt Payroll fra Visma helt siden 2017. Da oppnår vi en optimal flyt mellom dere og oss.

Dottie logo

Dottie HR fra Visma

Endelig et HR system som passer de kundene vi jobber med. Små og mellomstore bedrifter som ønsker kontroll på alt av HR prosesser internt og som fungerer sømløst med Payroll

Cloud Controller logo

Lønnsberedskap

Det å jobbe alene med lønn kan være tungt. Vi holder oss oppdatert på hvordan du kjører lønn i din bedrift og er klare til å steppe inn på kort varsel om det skulle være sykdom, ferie eller lengre permisjoner. Her har du muligheten til å ha et team i bakkant som sitter med kontroll på lover og regler. Billig forsikring?