Skip to content

En smidig overgang fra Visma lønn til Payroll

Jonas Andrè Nilsen 01.mar.2024 10:52:41
Treff blink med overgangen til Payroll

Er du usikker på hvordan du skal gå fra Visma lønn til Payroll? Vi har løsningen for deg! Les videre for å lære mer om en smidig overgang og hvordan vi kan hjelpe deg på en litt annen måte.

Hva er forskjellen mellom Visma lønn og Payroll?

Visma lønn og Payroll er begge løsninger for håndtering av lønn og det rundt, men det er noen forskjeller mellom dem. Visma lønn er en tradisjonell løsning på server som nå har fått en sluttdato 31.12.2024. Payroll fra Visma en skybasert løsning som gir deg tilgang til lønnsdata fra hvor som helst og når som helst. Det utvikles i et enormt tempo for å være i front av alt det digitale som staten kaster etter oss. I tillegg har Payroll mer avanserte funksjoner og automatisering, noe som kan gjøre lønnsadministrasjonen mer effektiv og tidsbesparende.

En annen forskjell er brukervennligheten. Payroll har et intuitivt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å navigere og utføre oppgaver. Masse opplæringsfunksjoner i form av selvhjelp og guider inne i applikasjonen. Visma lønn kan være mer komplekst å bruke og krever kanskje en lengre opplæringsperiode.

Det er viktig å merke seg at overgangen fra Visma lønn til Payroll kan være enkel og smidig, og vi er her for å hjelpe deg med hele prosessen.

Hvorfor bør du vurdere å bytte til Payroll?

Det er flere grunner til å vurdere å bytte til Payroll fra Visma lønn. Først og fremst kan det gi deg økt fleksibilitet og tilgang til lønnsdataene dine fra hvor som helst og når som helst. Du trenger ikke lenger å være tilkoblet en server for å få tilgang til lønnsinformasjon. Ansatte får tilgang til det de trenger via en app og kan dermed kjøre både utlegg, ferie/fravær og timer for de som skulle trenge det. 

I tillegg tilbyr Payroll mer avanserte funksjoner og automatisering, noe som kan bidra til å effektivisere lønnsadministrasjonen og redusere manuelle feil. Dette kan spare deg for tid og ressurser.

Ved å bytte til Payroll kan du også dra nytte av løpende oppdateringer og forbedringer av systemet. Visma jobber kontinuerlig med å videreutvikle Payroll for å møte kundenes behov og tilpasse seg endringer i lovverket og bransjekravene.

Alt i alt kan overgangen til Payroll være en god investering som gir deg økt effektivitet, fleksibilitet og brukervennlighet i lønnsadministrasjonen.

Et siste og kanskje enda mer viktig punkt er at sluttdato på Visma lønn er 31.12.2024 så vi har under 9 mnd igjen før alle skal være over. Her kan vi være en som både har tid og kompetanse til å hjelpe deg umiddelbart. 

Hvordan foregår overgangen fra Visma lønn til Payroll?

Overgangen fra Visma lønn til Payroll er en enkel og smidig prosess som vi vil hjelpe deg med. Visma har laget en flyttefabrikk som er tilgjengelig inne i Visma lønn. Der henter den ut data og vi hjelper deg kvalitetsikre at det er riktig før det overføres til Payroll. 

Vi har laget en kundereise for deg som sørger for at vi tar hensyn til hva du hadde i Visma lønn og hvordan dette ser ut i Payroll. Hvis du ikke velger å sette ut hele lønnsprosessen til oss, men ønsker en lønnsbredskapsavtale så er vi med på første lønnskjøring før du slippes til Payroll. 

Når vi er enige om hvilken pakke som passer deg best, vil vi gjennomføre overgangen i tråd med avtalt tidsplan. Dette inkluderer overføring av data fra Visma lønn til Payroll, konfigurering av systemet i henhold til dine behov, og opplæring av deg og ditt team i bruk av Payroll.

Vi skal sammen sørge for at du tar i bruk Payroll fra Visma på best mulig måte slik at du får en opplevd effekt over overgangen. 

Vår mål er å gjøre overgangen så smidig og enkel som mulig, slik at du kan dra nytte av fordelene med Payroll uten unødvendig stress eller problemer.

 

Hvordan kan vi hjelpe deg med overgangen?

Vi er her for å hjelpe deg med overgangen fra Visma lønn til Payroll. Vårt erfarne team vil veilede deg gjennom hele prosessen og sørge for at overgangen går smidig og uten problemer.

Vi gjør det enkelt på 1-2-3

1. Ta kontakt :-)
2. Velg pakken som passer deg best
3. Vi starter reisen sammen mot en dato som vi har avtalt.

Vi har selv brukt Payroll siden 2017 både på oss selv og alle kundene våre så du kan være trygg på at vi både elsker systemer og har kompetansen som kreves for å smidig overgang.

Se pakkene her