Skip to content

Hvordan kan vi få deg over på Payroll og samtidig utvikle deg videre?

Jonas Andrè Nilsen 08.apr.2024 22:39:49
Til Payroll skyen

Nå er tiden for å flytte fra Visma lønn til Payroll sin skybaserte løsning. Visma lønn har siste levedag 31.12.2024 og flyttingen skjer for fult i disse dager. 

Selv har vi brukt Payroll siden lanseringen i 2017 på alle våre kunder og det er en løsning vi virkelig kan anbefale og liker utrolig godt.  

Overgangen kan kanskje virke som et stort steg, men her har Visma sammen med oss som partner lagt godt til rette for at det skal være en fin overgang og at det skal gå smertefritt å flytte. 

Du har noen muligheter når du først skal flytte til Payroll fra Visma lønn. 

Det vi opplever at du som kunde ofte lurer på er lønnsrelaterte spørsmål. Hvordan oppretter jeg lønnsarter og hvordan knytter jeg disse riktig. Hva skjer når jeg endrer en dato i systemet og hvordan kan jeg endre på utlegg til riktige utleggstyper osv. 

Uansett hva du lurer på så kan det være lurt å snakke med noen som sitter i Payroll hver dag og kjører lønn på vegne av mange kunder. Systemet er annerledes enn Visma lønn og det krever litt tid til opplæring og daglig bruk.  Visma har laget masse godt innhold i sitt Learning universe så sammen kan vi gi deg en god opplæring og reise videre som trofast Visma lønn kunde i mange år. 

Får vi lov til å utfordre deg litt og se på om du kan tenke annerledes nå som du skal over til Payroll? 

Se på disse valgene du har når du skal flytte fra Visma lønn til Payroll?

1. Du kan velge å flytte over og fortsette som før og få en Control lønnsberedskap. Du kjører lønn og vi hjelper deg med det faglige. Kanskje et fint sted og starte sammen med oss?

2. Du kan velge å sette ut lønn så vi kjører lønn for deg og samarbeider med å få det så enkelt som mulig. Da får du en fast pris per ansatt per mnd også kjent som Control Payroll Smart. 

3. Du kan gjøre som punkt 2, men velge å samtidig innføre Dottie HR som gjør at du som jobbet med lønn virkelig kan lage gode rutiner for bedriften din. Dottie HR kan du se på som et forsystem til Payroll og sammen så har du og vi full kontroll. Du sitter i Dottie HR og vi jobber i Payroll og plutselig har du løftet deg mange hakk i forhold til Visma lønn. 


Du kan jo se på det som en reise - start med punkt 1, kanskje gå over til punkt 2 når du er klar og ta punkt 3 når du har virkelig lyst til å sette alt i system.

Du kan også velge å innføre Dottie HR sammen med Payroll og lønnsberedskap, la oss se på hva som passer deg best sammen 👏🏻

Uansett så er vi med deg hele veien og overføringen gjør vi til den nette sum av 0 kr.

Få hjelp av en som virkelig liker Payroll og som bruker det hver dag. 

Vi er med deg om du velger løsning 1 - 2 - 3 ☁️🚀