Skip to content

Imponert over Dottie HR: Perfekt for små / mellomstore bedrifter

Jonas Andrè Nilsen 16.apr.2024 08:43:59

Dottie HR er det ideelle systemet for små / mellomstore bedrifter og kan virkelig hjelpe deg sette alt rundt ansatte i system. Ps! Vi er veldig dårlig på det i Norge 😉

Tar vår egen medisin

Vi liker å ta vår egen medisin og gikk selvsagt all-in på Dottie HR og kjører fra før av Visma.net ERP, Visma Project Management til timer og Payroll til lønn. Det å koble på Dottie HR når du har Payroll er helt magisk og må si at her er jeg virkelig imponert over hva som kommer ut av boksen. 

 

Dottie HR er et HR-system som tilbyr mange fordeler for små og mellomstore bedrifter. Med Dottie HR kan du få HR-prosesser og få bedre kontroll over alt rundt ansatte. Systemet hjelper deg med å organisere og automatisere oppgaver rundt ansettelser, ansattregistrering, feriehåndtering, sjekklister, medarbeidersamtaler, fellesdokumenter, nyhetsvegg osv.

Dette sparer tid og ressurser, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

En annen fordel med Dottie HR er at det er skalerbart og kan tilpasses bedriftens behov. Enten du har 5 eller 100 ansatte, kan systemet tilpasses for å passe dine spesifikke krav. Dette gjør det ideelt for små / mellomstore bedrifter som ønsker å vokse, men samtidig ha god kontroll på ansatte.

Dottie HR er en brukervennlig og intuitiv plattform. Du trenger ikke å være en ekspert på HR for å bruke systemet. Det er enkelt å navigere og har en oversiktlig og brukervennlig design. Dette gjør det enkelt for både ansatte, ledere og HR-personell å bruke systemet uten problemer.

Skreddersydd for små / mellomstore bedrifter

Dottie HR er spesielt utviklet med tanke på behovene til små / mellomstore bedrifter. Systemet tilbyr funksjoner og verktøy som er skreddersydd for å møte kravene til denne bedriftsstørrelsen. Det gir deg muligheten til å administrere og håndtere personalinformasjon, ferie og fravær, ansattutvikling, og mye mer.

Dottie HR tilbyr også avanserte rapporteringsverktøy som kan gi bedre innsikt og analyser av HR-data. Dette hjelper bedriften din med å ta informerte beslutninger basert på faktiske data og trender. Du kan enkelt generere rapporter på alt rundt ansatte som kanskje ledelse eller styret ønsker å vite.

Integrering og brukervennlighet

Dottie HR er enkelt å integrere med eksisterende systemer og verktøy. Spesielt integrasjonen mot Payroll fra Visma må vi trekke frem. Har du Payroll i dag så synkes all info over til Dottie HR og du kan enkelt forsette og jobbe med alt rundt de ansatte der. Da blir Dottie HR systemet som de ansatte og du som HR ansvarlig jobber i også holder de som kan lønn på i Payroll. Sammen så har du den ultimate komboen som gir deg full kontroll på de ansatte. Gi ansvaret for lønnsjustering til ledere og avdelingsledere og når det er ferdig justert i Dottie HR så går det over til Payroll uten at noen må punche noe manuelt. Sikrer god og riktig data, noe som er helt essensielt på lønn. 

Kundetilfredshet og suksesshistorier

Dottie HR har en imponerende track record når det gjelder kundetilfredshet. Mange små og mellomstore bedrifter har allerede tatt i bruk systemet og har opplevd positive resultater. Kundene roser systemet for sin brukervennlighet, funksjonalitet og gode kundeservice.

Suksesshistoriene til Dottie HRs kunder er også verdt å nevne. Flere bedrifter har rapportert om betydelige tidsbesparelser og økt effektivitet etter å ha implementert systemet. De har kunnet redusere manuelt arbeid og administrasjonskostnader, samtidig som de har forbedret HR-prosessene og ansattopplevelsen.

Pris og pakketilbud

Dottie HR har en enkel prismodell - en pakke - en pris. Du betaler per ansatt per mnd og trenger ikke tenke på noe mer. Da er integrasjonen mellom Dottie HR, Payroll og NAV også inkludert. Jo flere ansatte, jo billigere månedspris

I tillegg tilbyr Dottie HR også en gratis prøveperiode (14 dager), slik at du kan teste systemet før du tar en endelig beslutning. Dette gir deg muligheten til å utforske funksjonaliteten og brukervennligheten til systemet uten å binde deg til en langsiktig avtale.

Samlet sett er Dottie HR et kostnadseffektivt HR-system for små / mellomstore bedrifter. Det hjelper deg med å spare tid, ressurser og administrasjonskostnader, samtidig som det gir deg bedre kontroll over HR-prosessene.

Vi har laget 2 pakker for deg, en som har Dottie HR og Payroll som en tjeneste eller bare Dottie HR som en tjeneste. Enkelere blir det ikke. Har du Payroll i dag og ønsker Dottie HR og ikke minst vår HR kompetanse så kan den pakken passe deg fint. 

Se våre priser og pakker